Friday, 21 October 2011

♥entah pape entah♥

final exam dh habis .
oh , finally -.-
btw , risau gile dgn result .
physics , chemistry , biology n addmath tuhh paper yg PALING sure akn failed !
paper2 ln taktahu lg lulus kee tak , ngeee
tp takpa , salah kitorg gak .
drpd awal tahun kate nak study , smpai dh final exam pon tak study2 . haha
for sure , i'll miss MR. NEO bio class xD
he's sooo funny n handsome .
cuti deepavali nie aku nak celebrate , raye sakan lah aku kali nie .
CHAPATI , TOSEI , MURUKU , semua pon ada ! haha
bayang kejap aku pakai sari -..-
ekh ! mmg tak lah kan ! haha
aku nie , bile skolah , seybok2 nak cuti .
sbb PENAT .
tp bile dh cuti panjang kang , seybok nak p skolah pulakk .
BOSAN . heeee xD
tak tetap pendirian betol kan ?? haha
td aku , ceekyn , amal n ciro lepak depan bilik SPBT .
masing2 citer pasal rumahtangge , haha
btw , ciro untung dapat jmpe JANDA die harinie .
atleast lepas rndu sblum cuti , ahaks xD
seriously , ciro lawak gile td .
nmpak janda die , merah terus muke .
masok jea surau , terlompat mcm hapee .
kalah lah atlet lompat tinggi , hehe
si amal pulakk dh berbaik dgn tunang die (SI BULU KAKI ) setelah hati tunang die dirampas SEKEJAP oleh si bomoh ceekyn .
haha
si ceekyn mmg . semua laki NAK die .
tp die bertahan ngan GIKI die tuhh .
well , true love lah kate kan .
act , smpai skang die simpan niat nak TOUCH body laki die , aku doa kan tercapai , haha
sbb kalau tak , kempunan pulakk ceekyn nie xD
btw , dyorang nak p holiday cuti nie .
maklomlah , dh berbaik . hehe
aku jea tak dapat cuti . nak raye !!! hehe


okayy lah , kang aku merepek kang , kau bukan paham aku cakap ape .
heeee , byebye blog .
esok kite borak lg okayy ??
byk betol cter yg blog aku taktahu lg nie ! imy blog ! haha


....................................................................................................................................................................

Saturday, 1 October 2011

camping time

cool gilerr .
baru habis camping skolah hari ahad n then p camping lg hari selase .
btw , camp skolah best gilerr lah .
tgh lari2 angkat basikal , BOMMMMM !!!
#meniarapmeniarap !
cool cool cool .
sambil2 tuhh dapat tgk polis tuhh bermesraan dibawah pokok yg rendang .
wahhh ! romantik.
rndu semua tntang camping .
termasok NIGHT WALKING !
kene kacau bagai .
tp bunyi kasot , bunyi seluar .
wahh ! tak takodd lgsong .
btw , usahe korg agak menakot kan aku jugak sbnar nye -..-
tak boleh nak tulis bebyk .
yg ln aku simpan dalam ingatan jea .
bak kate boboiboy : SABGS terbaikkk !!!

Wednesday, 3 August 2011

perlu ke ???

kau taknak lyan aku , so PERLU KE kau jeles bile ade org ln lyan aku ???

kau taknak rep mcg aku , so PERLU KE aku mintak izin kau untuk mcg org ln ???

kau langsong tak pernah tnye khabar aku , so PERLU KE kau marah bile kau jadik org last yg tahu sal aku ???

kau tu yg nak sgt menggedik ngan org ln , so PERLU KE aku halang lau kau ttap jea nak buad ???

snang cter lah kan , PERLU KE aku than lg ngan pangai kau nie ???

bg lah aku jwapan , thanks :)