Friday, 21 October 2011

♥entah pape entah♥

final exam dh habis .
oh , finally -.-
btw , risau gile dgn result .
physics , chemistry , biology n addmath tuhh paper yg PALING sure akn failed !
paper2 ln taktahu lg lulus kee tak , ngeee
tp takpa , salah kitorg gak .
drpd awal tahun kate nak study , smpai dh final exam pon tak study2 . haha
for sure , i'll miss MR. NEO bio class xD
he's sooo funny n handsome .
cuti deepavali nie aku nak celebrate , raye sakan lah aku kali nie .
CHAPATI , TOSEI , MURUKU , semua pon ada ! haha
bayang kejap aku pakai sari -..-
ekh ! mmg tak lah kan ! haha
aku nie , bile skolah , seybok2 nak cuti .
sbb PENAT .
tp bile dh cuti panjang kang , seybok nak p skolah pulakk .
BOSAN . heeee xD
tak tetap pendirian betol kan ?? haha
td aku , ceekyn , amal n ciro lepak depan bilik SPBT .
masing2 citer pasal rumahtangge , haha
btw , ciro untung dapat jmpe JANDA die harinie .
atleast lepas rndu sblum cuti , ahaks xD
seriously , ciro lawak gile td .
nmpak janda die , merah terus muke .
masok jea surau , terlompat mcm hapee .
kalah lah atlet lompat tinggi , hehe
si amal pulakk dh berbaik dgn tunang die (SI BULU KAKI ) setelah hati tunang die dirampas SEKEJAP oleh si bomoh ceekyn .
haha
si ceekyn mmg . semua laki NAK die .
tp die bertahan ngan GIKI die tuhh .
well , true love lah kate kan .
act , smpai skang die simpan niat nak TOUCH body laki die , aku doa kan tercapai , haha
sbb kalau tak , kempunan pulakk ceekyn nie xD
btw , dyorang nak p holiday cuti nie .
maklomlah , dh berbaik . hehe
aku jea tak dapat cuti . nak raye !!! hehe


okayy lah , kang aku merepek kang , kau bukan paham aku cakap ape .
heeee , byebye blog .
esok kite borak lg okayy ??
byk betol cter yg blog aku taktahu lg nie ! imy blog ! haha


....................................................................................................................................................................

No comments:

Post a Comment