Wednesday, 3 August 2011

perlu ke ???

kau taknak lyan aku , so PERLU KE kau jeles bile ade org ln lyan aku ???

kau taknak rep mcg aku , so PERLU KE aku mintak izin kau untuk mcg org ln ???

kau langsong tak pernah tnye khabar aku , so PERLU KE kau marah bile kau jadik org last yg tahu sal aku ???

kau tu yg nak sgt menggedik ngan org ln , so PERLU KE aku halang lau kau ttap jea nak buad ???

snang cter lah kan , PERLU KE aku than lg ngan pangai kau nie ???

bg lah aku jwapan , thanks :)

No comments:

Post a Comment